La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 27 de febrero de 2009

Puerto Varas

Com tots els altres poblets que recorreixes desde Osorno per la carretera Panamericana, Puerto Varas te la pau i tranquilitat que la cordillera dels Andes regala a aquesta zona. La magia del llac Llanquihue s' inserta en cada un dels pobles que descansen a la seva vorera.








Aquesta ciutat amb aire de colonitzacio alemana, es situa a la ribera sudoest del Llag Lanquihue. Si segueixes la ruta que bordeija l' espectacular llac Llanquihue, passes pels salts del riu Petrohue, el Volca Osorno, el Volca Calbuco, el llac de tots els Sants y el Parque Nacional Vicente Perez Rosales... un paissatge ple de varietat, de contrastes...




Puerto Varas es una petita ciutat rodejada de naturalesa i espais per descobrir. Ascencions al volca Osorno o Calbuco, caminates pels volcans i el parc nacional, salts d' aigua, llacs, boscos milenaris i platges... deports d' aventura per la regio estan tambe buscant el seu raconet...


El mes destacat d' aquesta ciutat estiueña per excelencia al sud de Chile, es la seva arquitectura; altament marcada per l' influencia alemana...




I dels alemans van tambe recollir les seves famoses tartes i pastissos..... es pot trobar reposteria alemana per tota la zona i els voltants! Sobretot el famos Kuchen!




Nosaltres vam fer la caminata pel Volca Osorno, vam visitar els Salts de Petrohue i vam passejar per les platges que bordejen l' immens llac Llanquihue.

El volcan Osorno esta situat al Parc Nacional Vicente Perez Rosales....aquest es l' espai protegit mes antic de Chile. El volca descanasa als peus del Llac Llanquihue i esta rodejat de naturalesa i paissatge....

El volca te una altura de 2652 metres!!! Aquestes dimensions fan que aquest volca sigue visible desde la ciutat de Chilena de Osorno fins a les illes Chiloe!!





La caminata rodejant el volca comenca per la ruta per accedir al parc nacional i passa per boscos verds i densos per acabar al paissatge mes volcanic.













Si segueixes caminant pots accedir al riu Petrohue fins arrivar als seus imponents salts d{ aigua anomenats "Salto de Petrohue".


Les aigues son color blau intens i la forca en la que aquesta baixa del Llac de tots els Sants impresionants! L' aigua cau entre les roques d' origen volcanic formant immensos pous naturals.








Els locals conten que Petrohue es una paraula indigena que significa "lugar de humaderas"... potser pel vapor de l' aigua que es produeix a la cascada....






Us deixem en una estrofa del poema "Cuando de Chile" del poeta chile Pablo Neruda:


Hay hombres
mitad pez, mitad viento,
hay otros hombres hechos de agua.
Yo estoy hecho de tierra.
Voy por el mundo
cada vez más alegre:
cada ciudad me da una nueva vida.
El mundo está naciendo.



I si... cada lloc ens dona una nova vida... una nova percepcio i una nova experiencia... el mon no para de neixer!

Vane i Eva

No hay comentarios: