La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


martes, 5 de agosto de 2008

De Dalat a Saigon

El viatge de Nha Trang a Dalat va ser de lo mes entretingut!!! Lo que se suposava que tenien que ser 6 horetes en bus van acabar sent 10 hores!! I es que l'autobus es va recalentar un parell de vegades i no arrancava ni a la de tres!!! ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Lo millor va ser quan el conductor ens va fer baixar del bus al mig de la carretera i ell anava probant-lo i natros tots detras! pareixia una processo! bonissim!! ens pensavem que ens quedavem alli pero finalment va arrancar i vam arrivar a Dalat.



La cosa es que a Dalat plovia moltissim! es una petita ciutat prop de la montanya pero degut a la temporada de plujes estava plovent tot el dia i no ens vam animar a fer cap excursio...... aixi que vam decidir dormir, descansar i agafar el bus del mati cap a Saigon.
Quan arrivem a l'autobus ens adonem que era el mateix d'ahir!!!!!! ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pero el debien arreglar per la nit perque esta vegada no ens va deixar tirats :-)

Saigon (tambe anomenada la ciutat de Ho Chi Min) va ser la capital del pais abans que Hanoi. Aquesta ciutat va jugar un paper molt important quan la reunificacio del sud i nord de Vietnam.
Ens havien dit que aquesta ciutat era molt caotica pero sera que ara estan molts dels locals de vacances que natros la hem trobat menys estressants que altres llocs del pais. Si clar, hi han moltissimes motos, pero no ens volem imaginar quantes n'hi han quan esta a tope!!!


De la ciutat hem visitat el Palau de la Reunificacio, que curiosament esta mantes tal i com estava el dia que Saigon es va rendir (30 Abril 1975) per reunificarse amb Vietnam del Nord.


Tambe hem visitat els seus mercats, temples i el museu dels "restes de la guerra contra els americans". Sincerament aquest ultim ens ha paregut una mica tetric... hi han restes d' objectes i prendes de victimes aixi com fotos de malformacions que la guerra va deixar, inclus uns fetos en malformacions dins a un pot!!! Una mica massa...

Hem passejat pels seus carrers i rigut amb la seva simpatica gent. Hi hem probat una vegada mes el suc de canya de sucre!! bonissim!!! es una especialitat aqui al Vietnam... fiquen les canyes de sucre a una maquina per treu-re el suc i te gust com a granissat de llima pero mes dolcet!! ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm




Ara marxem cap al Delta del riu Mekong i d'alli creuarem en bot cap a Cambodja. Els dies a Vietnam estan ja contats!!



Aqui teniu algunes fotets de Saigon... entreu aqui:

http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1

3 comentarios:

Anónimo dijo...

I could give my own opinion with your topic that is not boring for me.

Anónimo dijo...

It could challenge the ideas of the people who visit your blog.

David dijo...

Hola noietes!!! Abans de tot vull aprofitar per a les felicitacions dels 30 anys ... FELICITATS!!!!

El Dani i jo hem arribat avui a Barcelona. Després d'un viatge inacabable ... les nostres vacances han dit adeu fins l'any vinent ... que hi farem.

Ara us escric una miqueta més al mail ... Apa, molts petonets!!!

David