La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


lunes, 21 de julio de 2008

Vientiane -La capital de Laos



Amb els peus reunflats despresde 24 hores d' autobus des de Hanoi ,per fi vam arribar a Vientiane,la capital de Laos.La nostra primera impresio al arribar va ser: Estem realment a Asia???Uf quina pau!!! I es que Vientiane es una ciutat prou tranquila en comparacio amb totes les que hem anat visitant fins ara.


Gaire be no hi ha circulacio no aglomeracions de gent pel carrer.Aixo si els cotxes que circulen son toterrenys d' ultim model!!!Els tres carrers principals paral.leles al riu Mekong ofereixen un tranquil passeig amb unes vistes agradables de la ciutat.Nosaltres tambe n' hem visitat alguns temples ( que ells els anomenen wats),el museu d' Historia aixi com l' Arc del Triomf(Patuxai).Aquest ultim aixi com les cases son d' estil colonial que deixen entreveure la influencia francesa que aquest pais va rebre fa anys.


Aquesta primera parada al pais ens ha trasmes la tranquilitat de la seva societat.I es que a Laos son tranquils...no s' estressen...deixen les hores passar!!!


L' unic que s' atreveis a trencar la serenitat dels seus carrers i temples son les vistoses tuniques de color taronja dels monjes budistes.


Laos es una societat majoritariament busdista on molts xiquets escolleixen una educacio dins dels seus monasteris.Despres de 3 anys es quan ells poden escollir si continuar amb la vida dins al monasteri i convertirse en monje o abandonar-lo i continuar la seva vida com la resta de la societat.




Deixem Vientiane per a visitar el nord de Laos,Luang Prabang.


No hay comentarios: