La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


lunes, 21 de julio de 2008

100% monsonic trekking per Luang Prabang

Aquesta vegada vam ser molt optimistes i vam escollir una excursio de 4 dies de esports combinats amb estancia a casa de families en els poblats que durant el recorregut ens aniriem trobant.El primer dia era un recorregut amb bicicleta de 5 hores pedalant visitants els poblats de la provincia.Si...lo dificil no va ser agafar la bici sino el camir super enfangat que ens vam trobar!!!I es que el monso ja esta aqui!!!Quins bassals que hi havia...tela com mos vam posar!!!!!fang hasta per les orelles...jajaja...no si al final ens acavara agradant!!!

Pel cami tambe ens vam trobar amb algun monastir budista i uan fabrica textil de productes fets a a ma.

Per primera vegada tambe vam veure camps de pinyes intercalats amb els camps d' arros,als que ja estem mes acostumbrades ja que tant per Nepal,Vietnam ens hem anat trobant.Pero aqui a Laos ens hem trobat amb una cosa curiosa ,cultiven dos tipus d' arros:per a que ens entenguessem...un tipo es com el nostre i l' altre es una altra varietat que es diu "Sticky"(que la seva traduccio seria arros pegalos).Es un arros on els seus grans es queden apegats els uns als atres,tot formant una massa consistent que ells l' ultitzen com si fossa pa.

La primera nit la vam passar a Ban Soven,una villa a l' altre costat del riu Mekong on conviuen tres tribus:Khmu,Laolum i Hmong.Un poblat petitet amb cases fetes de fusta i bambu on en moltes no hi havia ni llum.

La gent es dedica majoritariament a treball rurals.Quina gran diferencia hem vist amb el que es la vida a les ciutats ,Vientiane i Luang Prabang!!!

I es que no vos podeu imaginar dels contrastos que es poden trobar a Laos,cotxes de luxe,amb tuk-tuks,cases colonials amb barraques fetes de bambu!!!

Els dos dies seguents van consistir en una caminata per la jungla atravessant els rius desbordats per la pluja que havia estat caient els dies d' abans.



Aiguaaaaaaaaaa i Fangggggggg fins als genollls!!!

La ultima nit la vam passar a BAn Houeyfay,un poblet on nomes hi habita l' etnia Khmu.La curiositat de la gent per nosaltres va fer-ne de l' estancia una experiencia divertida!!!

Per la nit vam poder catar el vi local,un vi fet de l' arros "Sticky" fermentat.Tot el mon en beu d' una jerra que es troba al mig, hi han palletes que te les vas passant.Que dolset!!!QUe booooooooo!!!Que be vam dormir!!!jajajaj

L' ultim dia el vam passar baixanrt en Kaiak fins a luang Prabang per un dels afluients del riu Mekong.Per fi soolet!!!!Aquest va se l' unic dia que ens va fer bon temps!!!La tranquilitat del riu en el primer tram de la baixada es va convertr en rapids s' aigua que ens vam fer girar 360 graus...

Ai ai ai Amigaaaaaaaaaaa...que volquen!!!...pero finalment no vm volcar!!!!uuuuuuuuueeeeeeeeee!!!!jajajaja


Be amics per disfrutar de mes FOTOSSSSSSSSSS....entreu al seguent Link!!!

http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1

Saaaaaaaalut!!!

No hay comentarios: