La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


lunes, 21 de julio de 2008

Luang Prabang







Luang Prabang es una de les zones mes visitades del nord de Laos pels seus paisatges i la gran varietat d' etnies que mantenen encara vives les seves tradicions.Nomes entrara a la ciutat es pot comprovar la gran influencia del colonialisme frances en l' estil arquitectonic de les cases.Tots els seus restaurants,tendes,hotels i inclus els cotxes mantenen un estil colonial que fan de l' indret un lloc encantador del turista.
Destaquem tambe el luxe d' alguns d' ells!!!Els contrastos son impresionant!s!!
Tot aixo es complementa amb la gran oferta d' activitas al aire lliure que es poden realitzar.

Visita a la cascada de Kuangsia a 30 km de Luang Prabang.Quina aigua mes transparent,que on s' anaven formant piscines...vaja el paradis!!!Que xuloo!!!Com ens va agradar!!!
Be amics de la nostra estancia pel nord de Laos res mes vos podem contar...aixo si un llarg viatge de tornada ens queda..ja que de Laos a vietnam volem tornar,per visitar-ne la costa central i el sud...aixi que quan ens recuperesim del viatge..des de Hue vos tornarem a informar!!!

Eeeeeeiiiiiiiiii!!!No vos perquesseu aquestes fotos!!!!Vinga a mirar-les...entreu al link seguent!!!
http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1
Vane i Eva
Saaaaaaalut!!!!

1 comentario:

David dijo...

Hola noietes!!! Ja veig que us va anar de meravella el kaiak. El Dani i jo acabem d'arribar de tres dies pel nordest ... Phonsavan, Samnua i Viangxai. Ha estat una passada de viatje compartit amb gent encantadora ... Ara tornem a ser a Lunagprabang i dema farem un curset de cuina Lao. Quan torneu esteu convidades a provar les nostres habilitats ... jajaja.

Seguiu disfrutant ... nosaltres tambe ho farem ...

Molts petonets (de part del Dani tambe)

Us envio el meu mail per si voleu escriure

dmartilin@gmail.com