La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


martes, 8 de julio de 2008

Sapa:Montanya,arrosals,etnies i molt molt de fang!!jajaja!!!‏

Despres del sabor a mar que ens va deixar la Badia de Halong l' equip internacional(Caro,Sandra,James i 2rapitenques) ja estava preparat per a la seguent aventura.



Aquesta vegada ens vam atrevir a desafiar al montatge turistic de milers d' agencies que


t' ofereixen paks turistics i vam decidir organitzar-nos l' excursio nosaltres mateixos.




Sapa es una zona montanyosa situada al nordest del Vietnam propera a la frontera amb Xina.Es popular per les terrases de camps d' arros que dibuixen la montanya peculiarment salpicades per homes i dones de diverses etnies vestits amb tratges tradicionals.




La nostra aventura va comensar agafant un tren nocturn que ens havia de portar a Lao Cai.Per primera vegada vam tenir l' oportunitat de tastar ells seients semiblans del transport public vietnamita!!!Quin viatget!!!Despres de 10 hores barallant-nos amb el seient intentant buscar la postura per agafar el son...missio impossible!!!...vam arribar al nostre desti.




La ciutat de Sapa es un poblet equipat de tots els serveis que un turista pot necessitar.Restaurants,hostals,hotels,internet,botigues,mercats i agencies que tofereixen excursions de diverses caracteristiques.



Nosaltres vam escollir un trekking el qual et permetia visitar diverses villes etniques(H'mong,Tay,Dao),passant nit a una d' elles en una casa a l' estil local.



El primer dia de trekking va ser tota una aventura.El temps no ens va acompanyar ,va ploure una bona estona i el cami...mes que un cami...era una piscina de fang argilosa!!!Pero aixo no ens va impedir avantsar.



Aixo si!! cap de nosaltres es va escapar de pegar mes d' una relliscada!!!Que si ara cau un..ara riem tots...que si ara cau un altre...pareixia una competicio per a veure qui era l' afortunat que es pringava mes de fang!!!Tal magnitud va anar agafant la enfangamenta que al final vam acavar per desistinr al somni d' arribar nets...i com molt be diu el dit :"si no pots amb l' enemic uneixte a ell" vam acavar per fer una guerra de fang!!!




uuuueeee!!!bola va bola ve!!!...i veritablemet vam arribar ben pringats pero lo que vam xalar!!!Nomes arribar al poblat vam deixar les motxilles a la cabana on haviem de dormir,una especie de casa tradicional feta de bambu on hospeden a turistes.




Veient l' estat de bruticia amb el que vam arribar ens van aconsellar " molt amablement" que visitesim les aigues termals situades al costat del riu roig!!!Si que siiiii...a part de disfrutar de la temperatura agradable de l' aigua van poder repasar-nos de dalt a baix i treure'ns tot els fang que sabia inscrustat en mes d' una part del nostre cos i de la nostra roba!!!




Ben netets i amb una gana considerable vam tornar a la cabana on ens van deleitar amb un soparet casola a l' estil mes vietnamita!!!Que booooooo!!!L' uinc dubte que tenim es si la carn...era de bufal o de gos???...i es que aqui al vietnam la carn de gos es molt popular!!!Mai ho sabrem que es lo que vam menjar pero...millor no saber-ho!!!!jajaja!!!




Al dia seguent despres d' un esmorzaret vam visitar el poblat i voltants,ens van esneyar com cuinaven,explicar curiositats de la zona,tipus de canyes de bambu,maquinaria tradicional per a moldre el gra d' arros...i un increible salt d' aigua del qual vam disfrur-ne en un dia assolejat,on l' aigueta fersqueta del riu ens va saber a gloria!!!




Refrescats i amb gana vam tornar a la cabana per dinar i preparar la motxilla per al cami de tornada!!quina temor!!!En la panxa plena,en la solana que caia i en lo cami de pujada que ens esperava els anims estaven pel terra...jajaja..ufufuf!!!




Pero el nostre esperit aventurer va poder amb tot i entre mes d' una esbufarada i atac de "menopausea" finalment vam arribar al lloc on ens esperaven per recollir-nos i portar-nos de volta a Lao Cai per a agafar el tren nocturn que ens portaria una altra vegada a Hanoi.




I una vegada mes el grup hem rigut,hem lliutat en fang,ens hem remullat i disfrutat d' una excursio que els paisatges,la peculiaritat de les etnies i el menjar..aixi com les puces perduraran en la nostra memoria.

3 comentarios:

Manu dijo...

Enhorabona pel premi i les fantastiques fotos del vostre blog.

Crec que a Sapa s'ha acabat el Viet nam. Quin sera el proxim desti de aquestes aventureres??

Una abraçada

2Rapitenques Around The World dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
alberto b.i. dijo...

Yei Rapitenques!!

Esta prou be aixo que esteu al Vietnam, prenc apunts i tot! jejeje Si voleu info sobre Tailandia, be sobre Ko Lanta, que es on hi soc ara, ja sabeu!!

Cuideuvos mooolt!!