La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


martes, 8 de julio de 2008

2 Rapitenques around the world a Rac1: El Blog del mon


Aaaamics!!!No voliem deixar passar aquest sorpresa de la qual ens n' hem asabentat fa poquet!!!

I es que gracies a moltes de les persones que ens estan seguint i recolzant des de casa,sense saber-ho el nostre blog va ser presentat a un concurs setmanal de blogs de Rac1,El mon,on va ser escollit blog de la setmana!!!


Uuuuuuueeeeeeeee!!!Aquestes i moltes altres coses mes fan que aquest viatge cada dia tingue mes sentit i que la decisio de compartir amb tots vosaltres les nostres experiencies i aprenentages a traves del blog sigue un punt d' unio entre La Rapita i el Mon!!!!

Aquest era el nostre somni i s' esta fent realitat!!!Si sinyooooooooo!!!


Aixi que l' unic que ens queda ens donar-vos les gracies i dir-vos que alla on anem La Rapita esta amb nosaltres per apendre i creixer en un mon divers i ple de llisons que en tornar vos explicaremt gratament en persona!!!!

Especial mencio a Aurelia Pons!!!Gracies per el teu suport incondicional i per pensar des de el primer dia que el nostre blog podria ser premiat per Rac1!!!

Gracies mamaaaaaaaaa!!!

Vane i Eva


"El Mon a Rac1"


Magazín informatiu que parla clar, amb Jordi Basté

El món a RAC1 des de les sis del matí amb Jordi Basté, per explicar tot el que passa al món des d’un altre punt de vista: amb informació, amb opinió i bon humor.

El món a RAC1 compta amb els analistes de luxe de La Vanguardia, com ara Màrius Carol, José Antich i Jordi Juan, també continuen Santi Nolla, Enric Bañeres, Francesc Marc Álvaro, Manel Cuyàs i Enric Gomà, i firmes com Vicent Sanchis, Vinceç Villatoro o Gemma Calvet. I aquesta quarta temporada s’incorporen noves opinions com les de Jaume Roures, Antonio Franco, Jordi Barbeta, Martí Perarnau, Jordi Bosch, Fermí Puig, Gorka Knörr i Francesc Vendrell.Entre els col·laboradors d’El món a RAC1 es mantenen Sergi Pàmies (crítica televisiva), Ramon Solsona (”La paraula del dia”) i Jordi Creus (personatges de la Història). I hi afegim David Broc (cinema), Marc Giró (tendències), Josep Sandoval (cor), Josep Maria Ganyet (internet), Jordi Beltran (música), Lluís Pastor (comunicòleg), i Toni de la Torre (sèries de televisió).


Més novetats d’El món a RAC1 són “El contenidor”, un espai diari on els oients podran trucar per fer qualsevol tipus de quiexa o denúncia; “El metge a casa”: cada dimarts, amb un especialista de prestigi; s’amplia la durada del “Diàling”, que cada dia servirà per tancar el programa, cap a tres quarts de dotze; els dijous, explicarem històries de gent admirable, i els divendres, una última hora molt “canalla”, amb David Llorens, David Broc i David Jobé.
Link a Rac1
Els blogs del Mon,Juny 2008

http://www.rac1.org/elmon/?m=200806

No hay comentarios: