La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


lunes, 7 de julio de 2008

Flotant a la Badia de HaLong

Despres d' un parell de dies a Hanoi hem reunit a la tripulacio necessaria per a empendre l' aventura cap a la Badia de Halong.
L' equip esta constituit per Caro" La boluda",Sandra " La sevi",James " l' Irlandes" i,per supost,les 2 rapitenques around the world.


Anar a la " Halong Bay" sense comprar un tour turistic es impossible.Esta tot montat de tal manera que et surt mes rentable agafar un pack amb un grup de gent que intentar fer-ho per un mateix,ja que es l' unica manera de visitar el lloc estalvian-te mals de cap i ser timat.
Aixo en diem turisme de masses,i no es que ens agradi pero es el que hi ha.De fet ens hem trobat amb alguns casos de gent que hem vist que ha estat timada pagant per activitats o serveis que finalment no ha rebut.
Pero si alguna cosa estem aprenent amb aquest viatge es a ser precabudes i si un bon consell vos podem donar es:si alguna vegada visiteu aquest indret del mon,no pagueu per avantsat,pacte amb l' agencia que una vegada finalitze l' excursio pagareu pel servei rebut,tenint en compte que sempre li sumen un 10% que moltes vegades sel treuen de la manega.
Nosaltres vam decidir escollit l' opcio d' anar tres dies i dos nits.L' excursio consistia en passar la primera nit en un veler i la segona a l' illa de Cat Ba.
La badia de Halong esta formada per mes de 3000 illes i illetes que emergeixen del mar d' una manera espectacular i es considerada com a patrimoni de l' humanitat per l' Unesco.Les illes estan recobertes d' una vegetacio salvatge i es pot apreciar en elles com s' han anat erosionant amb el pas del temps degut a l' efecte del vent i les onades.
Comta la llegenda que les illes van ser creades per l' efecte de la cua d'un drag,el qual un dia va dirigir-se ferosment cap a la costa trossejant la montanya amb la seva llarga i poderosa cua tot creant aquest paratge tan magic.
La nostra aventura va comensar partint de Hanoi,amb tres hores i mitja de viatge en vam plantar a la ciutat de Halong on ens esperava el veler que ens va endinzar cap al ben mig de la badia.Navegar entre mig de les illes ens va permetre veure platges salvatges,cases flotants dels pescadors locals i una cova impresionant.
Amb la calma de la tarde i per sofocar la calor de tot el dia vam tirar l' ancora i vam poder disfrutar d' una estona de bany.Salts i saltets des de la proa del baixell que vam fer de la tarde una delicia.
Pero aixo no va ser tot,despres de degustar un soparet amb menjar vietnamita(marisc,peix,carn,verdures de tot tipus acompanyades per supost d' arros) va arribar el nostre petit moment de gloria.I es que dins del programa ,una de les activitats despres de sopar era,cantar al Kareoke.Que si tu,que si jo..no se..moments d' indesicio i una miqueta de vergonya que en 2 minuts van convertir-se en cants esbojarrats i plens d' energia que vam anar trasmetent de tal manera que tots els turistes que ens acompanyaven al veler van unirse a la gran festa tot cantant i ballant fins a la matinada.
Quina energiaaaa!!Quin bon rolloo!!!Que vam xalar.....i es que acavar una nit aixi mirant el cel estrellat al mig del mar...va ser quan des de lo mes profund de la nostra persona vam cridar lliurement: ESTEM FLOTANT A LA HALONG BAY!!!!!UUUUUeeeeeee!!!!


Al dia seguent vam navegar cap a Cat Ba ,l' unica illa habitada de la bahia que va ser declarada parc nacional fara uns anys.Vam fer un petit trekking sota una calor xafugosa per a arribar a un cim des d' on es podia divisar part de l' Illa.Si alguna cosa hem de dir de l' Illa de Cat Ba es que ens va recordar a Salou a lo vietnamita,i es que es un lloc ple de grans hotels,restaurants i xiringuitos de souvenirs on els vietnamites es congreguen per a disfrutar de les seves vacances...doncs tot just estem en epoca nacional de vacances aixi que...part de l' experiencia va ser veure com els ciutadans de Vietnam es banyen a la platja,alquilen motos,tandems,mengen i veuen,passegen...i les tipiques coses que podriem fer nosaltres al nostre pais participant d' un turisme convencional.
Quin xou!!!Com estava la platja???Abarrotaaaaaaaaa!!!!jajaja!!!Vam acavar l' excursio despedint-nos de la Halong Bay amb un petit creuer per la part est de la badia.
Amb un bon record i tararejant la canso de Fanrk Sinatra, "My way","A mi manera" en castella vam tancar aquesta maginifica aventura.
2rapitenques around the world volem fer aquest petit homenatge a Sinatra per la seva canso "My way",amb la que cantant-la a viva veu el dia del kareoke ens vam sentit totalment identificades.I es que aquets moment de la nostra vida,aquest viatge es mereix una sintonia com aquesta!!!
"A mi manera"

Y ahora, el final está aquí,

Y entonces enfrento el telón final.

Mi amigo, lo diré sin rodeos,

Hablaré de mi caso, del cual estoy seguro.

He vivido una vida plena,

Viajé por todos y cada uno de los caminos.

Y más, mucho más que esto,

Lo hice a mi manera.

Arrepentimientos, he tenido unos pocos

Pero igualmente, muy pocos como para mencionarlos.

Hice lo que debía hacer

Y lo hice sin exenciones.

Planée cada programa de acción,

Cada paso cuidadoso a lo largo del camino.

Y más, mucho más que esto,

Lo hice a mi manera.

Sí, hubo oportunidades,

Estoy seguro que lo sabían,

Cuando mordí

Más de lo que podía masticar.

Pero al final,Cuando hubo duda,

Me lo tragué todo y luego lo dije sin miedo.

Lo enfrenté todo y estuve orgulloso,

Y lo hice a mi manera.

He amado, he reído y llorado.

Tuve malas experiencias, me tocó perder.

Y ahora, que las lágrimas ceden,

Encuentro tan divertido

Pensar que hice todo eso.

Y permítanme decir, sin timidez,'

Oh, no, oh, no, a mí no, yo sí lo hice a mi manera'.

Pues que es un hombre, ¿qué es lo que ha conseguido?

Si no es a sí mismo, entonces no tiene nada.

Decir las cosas que realmente siente

Y no las palabras de alguien que se arrodilla.

Mi historia muestra que asumí los golpes

Y lo hice a mi manera.

Sí, fue a mi manera.

I si vos a sabut a poc...mireu aquestes fotos!!!!

http://www.flickr.com/photos/27523343@N06/?saved=1

No hay comentarios: