La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 27 de junio de 2008

Excursio en bici a Bhaktapur



Despres de tants de dies de vaga de transport vam decidir que la millor opcio per a visitar aquest poble era en bici. Pero som tant gafes que justament este mateix dia es va desconvocar la vaga! Lo que tenia que ser un passeig tranquilet va acabant sent una aventura urbana amb la bici! Milers de cotxes, autobusos, bicis, tuk tuks, vaques... i tot aixo sense carril bici! Quin xou! L'aventurilla va estar be , tota una experiencia! Pero el que mes ens va molestar va ser la contaminacio, i es que la combinacio entre la baixa qualitat del petroli, els vehicles tant antics i la falta de control fan que Kathmandu estigue molt contaminada.Per entrar a Bhaktapur vam haber de pagar una entrada , i es que tot el poble es com un museu. El seu centre esta tallat a la circulacio i aixo fa que un passeig pels seus carrerons sigue molt agradable. Vam visitar els seus temples i vam poder veure com a aquest poble es mantenen vius els treballs artesanals (fusta treballada, mascares, pintures, llana...)
I una vegada mes vam anar a sopar a un lloc local que hem descobert on la senyora es una artista cuinant! Ademes es super barato! I es que el Nepal es un pais molt barat per als europeus. Per a que vos fesseu una idea:
Dinar a un lloc local plat d'arros en verdures i te- 50centims d'Euro
Bitllet d'autobus de 6hores: 1.5 Euros
Fer-te una camisa a mida: 3.5 Euros

Per veure fotets de Bhaktapur entreu aqui:

http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1

Vingaa amics que dema marxem cap al Vietnam!!!Uuuuuuuuuuuuuueeeeeeee!!!

2 comentarios:

alberto b.i. dijo...

Ey rapitenques!!
Com va tot?
Jo apurant els dies a l'india! Per cert, ja us he afegit a la meva pagina! :) (no sabia que es pogues fer!)
A lo millor ens tornem a veure pel sudest asiatic? jeje
Una abrasada!

Manu dijo...

Fantàstic el recorregut pel Nepal. I genial el proper destí, Viet Nam. No us perdeu per res del món la Badia de Ha Long!

Salut!!