La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 26 de junio de 2008

Excursio a Patan

Patan es un poble newari separat de Kathmandu pel riu Bagmati.
En aquests dies hi ha una vaga nacional de transport public i no podem utilitzar l' autobus o el taxi per anar a cap banda. Aixi que xino xanet ens vam anar caminant fins a Patan (a 5Km de la capital).
Com tots els pobles newaris, aquest esta replet de placetes, patis, carrerons i temples amb una plasa central anomenada Durbar Square.. Les portes dels porxos de les cases son de la medida de alsada nepalesa. No us podeu imaginar que baixets que son!! Fins natros tenim que acotxar-nos al passar!
Vam estar tot el dia passejant per la ciutat i , com no, fins i tot vam probar els seus momos! Estos estaven farcits de carn de bufalo... i un plat per 25 centims!! mmmmmmmmmmmm que bons!
Despres per la nit vam trobar-mos amb la Cora, una noia alemana que esta fent un voluntariat de practiques a un hospital de Kathmandu. I ja despres del soparillo a dormir !!

Aqui teniu algunes fotos mes de Patan!!!

Entreu al link

http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1

No hay comentarios: