La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 26 de junio de 2008

La capital del Nepal: Kathmandu

Kathmandu es una ciutat rodejada d' una vall on hi han moltissims indrets al seu voltant per a visitar.Hi ha una zona al centre de la ciutat coneguda amb el nom de Thamel on estan tots els hostals,restaurants,botigues i empreses dedicades a organitzar activitas a l' aire lliure com trekkings,rafting...
Aqui es on nosaltres estarem allotjades durant els 10 dies que estarem per la ciutat i visitant els seus voltants.

Ruta per la ciutat i visita al Temple dels monos

Comparant Kathmandu amb d' altres ciutats i poblats on hem estat podem afirmar que es nota que aquesta es la capital.Una ciutat amb molt de moviment,molt de trafic,temples,activitas culturals,oci nocturn,mil oportunitats per fer voluntariats aixi com possibilitat de fer gran cantita d' acitivtats a l' aire lliure.
En un principi ens havien assustat de que era una ciutat molt cahotica,pero amics,despres de NOva Delhi,Kathmandu no ens sembla tan estressant.
Un dels temples que mes ens ha agradat ha estat el Temple dels Monos,Swayambhunath.Un temple ple d' estupes.Aquestes antiguament eren panteons que amb el pas del temps s' han convertit amb una estructura arquitectonica que simbolitza la filosofia budista.
A part de les vistes d ela ciutat i de les grans figures budistes una de les coses que ens va impactar i va fer molta gracia va ser l' actitud dels monos.No veas que espavilats!!!Els haguessedu tingut que veure,desenvolicaven los caramelos i sels menjavem com si fossen humans...i bueno....lo maxim va ser quan vam veure com un mono li robava lo gelat a una xica i despres sel va zampa com si res!!!jajaja
Al baixar del templa van coneixer a uns nois nepalesos de la casta dels musics.Aquests son els Gandharba,l' unica casta de musics del nepal que perteneix a la casta dels intocables.Segons la mitologia hindu els Gandharba eren els musics dels Deus.
Va ser una tarde molt entretinguda on ens van invitar a pendre te a cas s' un dels seus familiars...i clar...en seguida es pan posar a cantar i a tocar els instruments tradicionals(Sarangi,pandereta,timbals i flauta).
Es bonic veure com grans i petits senten la musica i es que forma part del seu dia a dia i amb el que es guanyen la vida.
Tots junts amb els enn vam passra una tarde de jocs i dansa molt divertida on fins i tot ens van ensenyar una de les seves tipiques cansons populars.No veas quin fart per a cantar en Nepales!!!jajaja
Si no hem van tenir prou amb la tarde musical per la nit vam sortir a investigar com era la festeta a kathmandu!!!
...i la vam trobar...Vaja que si la vam trobar!!!
Buenooo...i es que a Kathmandu pots triar entre reagge,rock,musica en viu...i finalment vam trobar un night club.....per a acabar la nit pegant-nos uns bailoteos!!!
I es que los cubatetes de ron a 1 euret son dificils de resistir!!!
Tomaaaaaaaaaaa!!!
Amicsssssss mes fotos de Kathmandu!!!
Entra al link!!!!
Salut!!!
Vane i Eva

No hay comentarios: