La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 19 de junio de 2008

Bandipur- tresor Newari del Nepal






Bandipur es un poble medieval de montanya considerat un tresor nacional. Tant la seva localitzacio (entre valls i montanyes) com la seva arquitectura (cases de pedra en finestres i porxos de fusta treballada) fan que aquest petit poble tingue un encant especial. A mes a mes es sorprenent com un poble tan bonic s’ha lliurat del turisme de masses i ha optat per un turisme sostenible. No hi han botigues o agencies per turistes, simplement un petit punt d’ informacio aixi com petits hostals que mantenen l’ estetica medieval de la zona. Aquest fet fa que aquest poble sigue encara mes magic.
Apart de la bellesa arquitectonica, tambe esta envoltat de natura i d’ indrets per visitar.
Nosaltres hem passejat pel poble disfrutant de l’ombra dels arbres milenaris , hem fet una excursion a la cova de Sidha (la mes gran de l’ Himalaya), hem pujat al mirador de la villa i hem jugat un partit de futbol amb els xiquets al centre del poble entre els porxos.
Marxem de Bandipur cap al parc natural de Chitwan. Fins aviat!


Aqui teniu fotets de Bandipur:

http://www.flickr.com/photos/27523343@N06/?saved=1

http://www.flickr.com/photos/27523343@N06/?saved=1

1 comentario:

Manu dijo...

Espectaculars les fotos i espectaculars , sobre tot, els sonriures de tota aquesta gent que viu lluny de les play stations i els messengers. Ja es veu que la felicitat no la donan els diners (encara que ajuden...) sino alguna cosa que surt de dins.
Molta sort!