La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 20 de junio de 2008

Parc natural de Chitwan

El parc natural de Chitwan es una de les atraccions turistiques mes visitades del Nepal. Situat entre Pokhara i Kathmandu els 932Km quadrats de parc ofereixen una gran diversitat d’activitats.
El primer dia vam fer una ruta en bici on vam visitor l’ area del parc destinada al neixement i adiestracio del d’elefants. Les elefants femelles tenen un embaras de 2 anys de durada. Despres del part, les cries d’ elefants stan fins als tres anys amb la seva mare fins que ja estan preparats per fer safaris. Es gracios veure les cries d’elefants que tot i tenint 6 mesos cais be eren mes alts que nosaltres!
Una de les cries va escaparse pero una part de la barrera que estava oberta i va dirigir-se cap a nosaltres tot ejugassat. Si si menudet pero maton! Cames ajudeu-mos …si vam corer! Jajajaja
Al voltant del parc existeixen petits poblats etnics. Vam visitor un d’ells, els tharus, i despres per la nit vam anar a veure una representacio de les seves danses i cancons tradicionals. Una dansa a ritme de timbals on els dansaires picaven amb els pals al ritme de la musica.

Al dia seguent ens vam aixecar molt aviat per a passar el dia a la jungla. Primer vam comencar amb un passeig en canoa pel riu Rapti on suposadament haviem de veure cocodrils; pero degut a l’epoca de l’any les aigues del riu estan molt altes i es molt dificil veure’ls. Encara vam tenir sort I vam veure el cap d’un! Algo es algo!
Despres vam continuar l’aventura amb una caminata per la jungla: vegetacio espessa, calor xafugosa , mils i mils de bitxets i unes petjades de tigre que feien tremolar! Jajaja
Abans de dinar vam poder refrescar-mos al riu amb els elefants. L’activitat es diu “un bany amb els elefants” i es que literalment et dutxen amb l’aigua que escopeixen per la trompa!!! Sense oblidar l’equilibrisme que has de fer per a mantenir-te a sobre d’ell.

A la tarda vam pujar damunt d’un elefant i vam recorrer la jungla. Dues hores alla dalt ens vam permetre veure rinoceronts, monos, cervols….
Com que estas tant alt has de lluitar amb les branques dels arbres i espolsar-te les mil I una aranyes que volen unir-se amb tu al safari!
Una activitat no apta per als aracnofobis i els que pateixen de vertig!
El dia el vam acabar disfrutant d’una posta de sol que tancava la tarda donant pas a una spectacular lluna plena que ens va iluminar la nit.
El tercer dia el vam passar de relax I de passeig pels voltants del parc on vam poder veure als locals amb les feines del camp.
Deixant el mon salvatge marxem cap a la “civilitzacio”. El nostre proxim desti es la capital del Nepal, Kathmandu.



Per veure mes fotos de Chitwan entreu aqui: http://www.flickr.com/photos/26501406@N05/?saved=1

No hay comentarios: