La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


lunes, 11 de mayo de 2009

www.mujeresviajeras.com




Sembrar i poder recollir-ne després els fruits forma part de la aventura viatgera,forma part de la vida diaria...uns fruits que no són quantitatius...ni diners ni mèrits...va m´es enllà de tot això.

És així com ens ho han explicat i ens ho han demostrat les centenars de persones amb qui ens hem creuat en el nostre cami...amb el nostre viatge hem tingut la sort de conéixer a persones que estan realitzant tasques humanitaries arreu del món,persones vigoroses que creuen que la vida va més enllà de treballar per a guanyar diners...per a comprar-se un cotxe nou,que ajudar als demés és un estil de vida....sense demanar res a canvi...,que viatjar és apendre i compartir,adaptar-se a les situacions més inverosímils que et pugues imaginar,descobrir la energia de les cultures,persones,menjars...

Nosaltres estem aprenent una lliçó...i no som les úniques...cada segon,a cada instant es van despertant somnis en cada un de nosaltres...i hi han moltes persones que els estan duent a terme...amb sacrifici,inspiracio,creativitat...i fent que es converteixin en una realitat i en una experiencia a compartir...

Per això ens n' alegrem de que hi hagin persones amb ganes de difundir-ho,persones...dones viatgeres amb l' energia per a sortir a descobrir el món i contar la seva pròpia experiencia....

I més contentes n`estem...de que tot aquest cocktel de viatgeres,de sentiments,experiencies,projectes es pugui veure reflexat e una pagina web ...on per a nosaltres és el mirall de les ànimes viatgeres.

Un espai per a llegir,per veure fotos,per compartir somnis,per participar-hi,per difondre...www.mujeresviajeras.com,una pàgina web que està pensada per a vosaltres,per a nosaltres...aquelles persones uqe volem demostrar-li al món...que tot és possible...només s´ha de creure en un mateix.

Gràcies a la Pilar Tejera i a totes aquelles ànimes viatgeres que com nosaltres van creure que els somnis es podien convertir en realitat.

Vane i Eva







Viajar es mi pasión,creo que es la mejor forma para comprender el mundo en que vivimos y me sirve para enriquecer el espíritu.

Mercedes Gallart


Feminasonline.com quiere emprender el viaje de conocer a otras mujeres del mundo con otras culturas y maneras de ver y entender la vida.

Alejandra Sarrablo



Ha sido una experiencia tremenda en el fondo, muy positiva en lo que se refiere a la parte humana y triste porque la cruda realidad es más fuerte de lo que desde aquí podiamos imaginar… El futuro es incierto para ese gran pueblo… pero, lucharemos por ellos…

BEATRIZ RUIZ - viaje a los Campos de Fefugiados de Tinfud (Argelia)



“Cuenta la leyenda que algunas grandes ideas nacieron en servilletas de papel. Algo así pasó con nuestro itinerario de viaje, un día cualquiera en un bar. Por turnos y con la promesa de jugar limpio, empezamos a escribir destinos que nos apetecía visitar: Nueva Zelanda, Nepal, Mongolia, Chile, Bolivia, Laos,...”

Maria Luisa Santarromana


“Tengo la fortuna de haber hecho realidad un sueño: mi trabajo consiste en viajar y escribir. Amo viajar en solitario; creo que es la mejor manera de relacionarse con la gente local y con otros viajeros.”

Maria Varela

Aquestes i moltes més són les histories que et pots trobar a la web:

www.mujeresviajereras.com

Visítala!!!

2 comentarios:

David dijo...

Li he estat fent una ullada i em sembla molt interessant. Ja li he fet arribar a unes quantes persones amb ànima viatjera com la vostra pq li facin una ullada.

Petonets!

David

2rapitenquesaroundtheworld dijo...

Hola David merci!!!...ja veus hem tornat a casa pero continuem actualitzant ...encara tenim moltisimes coses a contar!!!
Salut xicuelo
eva