La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 16 de octubre de 2008

Melburne

Antes de retrobar-me amb la meva germana bessona viatgera a Cairns vos conto una miqueta la meva estancia a Melburne....

Despres d' un vaixell,un autobus nocturn i tres avions...per fi vaig arribar al meu nou desti...

L' esgotament,la nostalgia asiatica, el canvi horari i la pluja del primers dies no van impedir que es despertes un somriure per tornar en aquest raconet del planeta.

Melburne,capital de la regio de Victoria,es una ciuatat moderna i centre neuralgic de grans events...fetivals,exhibicions,esport,musica,estravaganza...tot un matxambrat cultural molt interessant aixi com cafes,restaurants,botigues fashion,galeries d' art,....

" La Barcelona autraliana"..una ciuata,viva,multicultural.Gent de tots els racons del mon dansen pels seus carrers i comparteixen l' oci,feina,amistat...tot creant una atmosfera molt chic que caracteritza la ciutat.



Arees como San Kilda, Chapel Street o Fitzroy estan replertes del millor art, musica, gastronimia i moda.

Melburne es tambe ben coneguda pels seus grans events esportius com el Grand Prix de Formula 1, el Open de Australia de tenis o la gran final de la lliga AFL Australiana...tot mereixent-se el nom con es tambe coneguda..."la capital de l' esport"

Tan tenir l' oprtunitat de passejar-me pels carrers del cantre la ciutat...gratacels que descansen al banc del riu Yarra.











Tambe vaig passejar per Chinatown,els mercats i la coneguda Plasa de la Federacion.Punt de trobada per a milers de ciutadans i escolars...no hi ha descans...sempre replerta de vida!!!






Dyrant la meva estancia a la ciuatat em vaig allotjar al Barri de St Kilda.Aquest,apartat del centre,te un gran passeig maritim replert de parcs que son la delicia per a fer qualsevol practica esportiva...i es que amb aquest escapart paisatgistic t' entren ganes de posar-te les sabatilles esportives i solrti a fer footing,caminar,jugar a futbol...





St Kilda es molt popular pels seus restaurants i bars..aixi com per les seves pasteleries...i es veritat estan............. ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!




Els caps de setmana el barri es plena de gent de totes parts de la ciutat...un bon lloc per a viure!!!



Va ser aqui a Melburne on vaig retrobarme amb Dean!!!Un amic australia que Eva i jo vam fer a Vietnam...Aixi que junts vam anar a la final de la lliga de futbol de Victoria!!!A animar als Melburne Knights!!!Uuuuuuuuuuueeeeeee!!!!






A part de Melburne,la regio de Victoria te raconets molt interessants per a coneixer.A tan sols una hora en cotxe et pots perdre per les valls del riu Yarra...visitar les vinyes de la regio on pots trobar i catar els vins australians.Mmmmmmmmmmmuuuu!!!!





Pero un dels vitages mes impresionants de la zona es conduir per la coneguda"Gran Carretera de l' Ocea"(Great Ocean Road)



Des de Torquay fins a Warrambool es troba aquesta carretera que bordeja tota la costa passant per platges i acantilats...espectacular!!!



La platja de Bells(on es celebra el campionat mundial de Rip Curl...i platja on es va rodar la pel.licula..." Le llaman Bodhy") es troba la badia de Els 12 Apostols!!!Va ser un dels llocs que mes hem va agradar!!!





Apollo bay





Els 12 Apostols son unes roques posades a l' Ocea..una vista increible..es pot fer de varies formes...jo ho vaig fer amb Helicopter...i mireu quina passada!!!






Para ver mas fotitos de Melburne y de la Great Ocean Road entrad aqui:

http://www.flickr.com/photos/26652485@N06/




Ahora si que si...ha arribat el moemnt del reencuentro.....amigaaaaaaa que vinc!!!A Cairns....des d' alli vos continuem explicant!!!

1 comentario:

Manu dijo...

Molt didàctic els post aterior i molt bò el present. Gràcies per continuar informant amb el mateix esperit viatger.