La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


domingo, 20 de julio de 2008

Vientiane- capital de Laos


Amb els peus super unflats despres de 24 hores d'autobus vam arribar a Vientiane, la capital de Laos.La nostra primera impresio al arribar va ser...Estem realment a Asia??? I es que Vientiane es una ciutat molt molt tranquila en comparacio amb tot el que hem visitat fins ara. Gairebe hi ha circulacio o aglomeracions de gent als carrers.Aixo si, els pocs cotxes que hi han son tot terrenys d' ultim model!!! Nous de trinca!
Els tres carrers principals paralels al riu Mekong ofereixen un passeig molt tranquil per aquesta ciutat.
Nosaltres hem visitat els seus temples (anomenats wats), el museu d' historia aixi com el seu arc del triomf (Patuxai). Aquest ultim aixi com les seves cases d'estil colonial deixen entreveure l' influencia francesa.
Aquesta primera parada al pais ens ha transmes la tranquilitat de la seva societat. I es que a Laos son mollllllllllllt tranquils! L'unic que trenca la serenitat dels seus carrers i temples es el vistos color taronja de les tuniques desls seus monjos budistes.Laos es una societat majoritariament budista on molts nois escolleixen una educacio dins dels monasteris budistes. Despres de 3 anys poden triar si continuar la vida al monasteri i passar de novici a monje o abandonar el temple i fer una vida fora d'este.

Deixem Vientiane per a visitar el nord de Laos, Luang Prabang.
Fins aviat!!

1 comentario:

Manu dijo...

Que tingueu bone travesia viatgeres!
Crec que el poble del que us vaig parlar es diu van vieng ( o algo així).

Recordeu el que deia un viatger àrab: he vist més coses de les que puc recordar, però recordo moltes més coses de les que he vist.
Un petó.