La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


miércoles, 30 de julio de 2008

Felicitats amigaa...jajaja...per fi tb 30 anys!!!

Bueno amics...aprofitant lo despiste..pk aixo d' estar 24 hores juntes...meu a posat dificil per a fer-li alguna sopresilla a la amigaaaaaa...que avui fa 30 anys!!!!
La veritat es que aixo te tota la gracia del mon...va neixer 9 dies mes tard!!!
Si haguesseu vist la cara de vane...ahir...vos explico la historia!!!
Resulta que estem a Nha Trang...una ciutat costera de Vietnam on es molt barat treures la llicencia per a fer buceig!!!Bueno pos ahir ens vam anar a inscriure a per al curs...i al formulari d' inscripcio ens pregunten...l' edat...jo per primera vegada vaig haver d' escriure un 30...jajaja...i al costat la meua amiga....me va mirar sen va riure ...i un 29 va pintar...pero a la nostra amiga se li a acavat lo de riuresen d' una servidora..pk a partir d' avui les dos anem agafades de la ma!!!


Zipi i Zape ja tenen 30 anys!!!!
Aixi que aprofito per a felicitar-la i per a donar-li les gracies de tot el estem fent i vivenciant!!!
Amigaaaaaaaaa te felicito...que dormigues fins a dema!!!
Tima
Evaaaaaaaaaaaa

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Vane et desitjem moltes felicitats i una forta abraçada

Manu dijo...

Felicitats guapa, et desitjo el mateix que a la teva amiga, celebrar-ho sempre de viatje!