La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 6 de junio de 2008

Pokhara (Nepal)




Despres de 35 hores de viatge entre tren, jeep i bus per fi hem arribat al Nepal!!!!! Hem arribat just el dia que el pais s' ha declarat Republica democratica! (28/05/08)
A Pokhara per ser mes exactes. Pokhara es la segona ciutat mes important despres de la capital (Kathmandu). Esta envoltada de montanyes i a la vora d'un grandios llac.

La part del costat del llac (que se diu Lakeside) esta plena d'hostals, botigues i restaurants per als turistes.

En aquesta epoca de l' any els matins son solejats i calurosos pero al migdia hi han plujes torrencials durant 2 o 3 hores i despres la nit es queda despejada. Es sorprenent com t'estas morint de calor i de cop comenca a granitzar i veus a tothom corrent per a refugiar-se.
L' entorn natural de l' area permeteix que hi hagi molta oferta d' activitats a la natura , des d'un passeig pel llac fins a fer el circuit de l' Anapurna!



Nosaltres hem escollit fer un trekking de 6 dies per l'Himalaya...aixi que mon anem i us ho contem a la tornada!


No hay comentarios: