La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 6 de junio de 2008

De trekking per L'Himalaya




Despres d'un parell de dies a Pokhara mon hem anat de trekking per l'Himalaya. De tots els circuits que es poden fer nosaltres hem triat un de 6 dies. El trekking es un circuit on el punt mes alt es el cim del Poon Hill, des d'on es molt bonica l' albada i, si el dia esta despejat, es pot veure l'Anapurna 1, Anapurna 2 i el Machapruchhe. Al veure 3 cims d'aquestes altituds es quan veritablement te' n adones que estas aqui, a lHimalaya! Quina passada!!!

Durant el trekking hem anat acompanyades d'un guia, el Kaji, un noi nepali que va neixer a la montanya i que fa 10 anys que es dedica a fer de guia. Es una persona molt tranquila i amable en la que hem compartit moltes xerrades i ens ha explicat moltes coses de la cultura nepali. Sempre somriu i menja tots els dies Dhal Bat (arros bullit que es mescla en verdures i una sopa de llentilles). Kaji va a la montanya en paraigues! De fet com molts dels locals que l' utilitzen tant per al sol com per a la pluja.
Per a poder fer el trekking ens vam haber de treure un permis; i es que aqui ve molta gent d' arreu del mon i es una mesura de control per al manteniment del medi ambient de l'area.
Durant el trajecte vas passant per poblets o villes on hi han refugis (que s'anomenen tea houses) en les quals et pots hospedar i menjar . Fins i tot et pots beure una San Miguel :-)
Hem pujat milers i milers d'escales, n'hem baixat unes quantes mes, hem creuat ponts, hem vist cascades, hem estat acorralades per bufalos, hem caminat en mitat d'una tormenta, ens hem fartat de momos, ens han picat les sangoneres, hem vist cels super estrellats, hem sentit la pau d'aquestes montanyes i inclus hem disfrutat d'un bany super calentet d'aigues termals! I es que la natura es magica!
Ara tornem a Pokhara , la proxima aventura la passarem convivint en families Nepalies. Fins la proxima!!

No hay comentarios: