La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


domingo, 11 de mayo de 2008

Treking to Hary Gund ( Nagnag)








Dia 1 ( 08/05/08)
Desde Srinagar ens han portat amb el cotxe fins a Nagnag.
Quin lloc mes bonic!!!

Un poblat situat en una vall i al fons veiem els pics mes alts tots nevats.
En aquest poblat hi ha unes ruines d' un temple indu.Ens han contat els locals que es va destruir degut a un terratremol que hi va haver fa molts anys.

Tot just al costat hem plantat el nostre campament!!!

Despres hem fet un precalentament i hem anat a rmontar un riuet..Kala-Pani que significa aigua negra...pero que de negra res...fresqueta i cristalina que ens va ajudar a soportar la calor!!!
En aquest primer trekking ens ha acompanyat el Ryaz un noi de 24 anys,que ja esta casat i amb dos fills,es natiu de Nagnag i te molt bon sentit de l' humor...com per lo general...ja que la gent de Kashmir es molt extrovertida!!!

A la tarde en tornar al campament ens hem fet amigues d' un grupet de nens amb els quals hem comensat a jugar...jocs populars!!!Ells ens han ensenyat com jugaven als ossets joc tradicional de les nostres terres...pero amb la diferencia de que ells ho jugavem amb pedres i l' anomenavem Ann!!!

Nosaltres tambe els hem ensenyat alguns jocs, entre ells Tita pon un coco amb el que els nens han disfrutat!!!
Al final hem acabat reunint mes de 20 nens aixi com espectadors que reien de com nosaltres jugavem amb els nens i intentavem cantar amb els seu idioma les cantarelles dels jocs.

Un dia complert amb trekking i jocs...i com no arros amb curry per a sopar!!...que ens deixara un molt bon record!!!



Dia 2 (09/05/08)

Primer que res volem felicitar a la nostra amiga Xose que fa 30 anys!!!amigaaaa!!!Felicitats!!!

Avui ens hem aixecat pronte, hem recollit el campament i hem comensat a remontar la vall de la montanya on el cim es Hary Gund.
Ha estat un trekking no molt llarg pero si intens que ens a portat a aconseguir els 3500m d' alsada
Desde el lloc on hem acampat podem veure un paisatge increible!!!

Com ha estat tota la tarde plovent hem estat tots junts dins la tenda cantant i compartint histories de les respectives costums de les nostres regions.

Dia 3 ( 10/05/08 )

Despres d' esmorzar hem comensat la caminata que ens ha portat fins al cim de 4000 m. d' alsada el Hary Gund!!!
Ha estat un trekking dur ja que ens hem trobat amb molts trams nevats,molt desnivell i un terreny relliscos .
No hem tingut molta sort amb el temps , ens ha plogut , nevat i la boira ens impedia disfrutar de les vistes del voltant.

Pero no per aixo hem deixat de tenir un bon dia,el nostre guia , el Ryaz, ens ha amenitzat el cami...hem fet un ninot de neu, cantat,ballat.....i rigut mooooooooooolt!!!


4 comentarios:

Anónimo dijo...

soc la noe!!!!hola guapisimes!!!!bueno este es un experiment aviam si arriba o qque peruqe no se com fer-ho aixo,va que va menudes!!!!

Anónimo dijo...

mare que torno a ser jo!!!!ja ja ja,ara prepareu-vos que ja se com es faaaaaa!!!bueno,primerament dir-te cosina que no em van agafar d'allo que tu i jo sabem pero em dona igual "porque yo lo valgo",segonament,ji ji ,males reputeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!pos quina enveja!!!!!!!!!!sana pero vaiga........no res que m'agrada molt tot el que dieu que sou unes artistes, que sou molt valentes i que vos estimo moltissim,ANIMO CAMPEONES!!!!!MIL BESSETS DESDE LA RAPITA!!!

Anónimo dijo...

Bonessssss! quina enveja que em feu! Això és fantàstic. Sóc la Cati! Us vaig llegint de tant en tant i avui m'he posat al dia.
Kin trekking més xulo que heu fet. Els paissatges han de ser espectaculars, vistos en directe, però el contacte amb la gent dels pobles que aneu passant ha de ser una experiència meravellosa. Us envio una frase del llibre del Tao Te Ching de Lao Tse que em va fer pensar en vosaltres: "El Mundo es solo un mapa de lo que existe y puede existir. Las experiencias externas sirven para sentir el Mundo,Y las experiencias internas, para comprenderlo." Segur que vosaltres tindreu moltes experiencies tant internes com externes i de ben segur que us serviran per entendre i sentir moltes coses que fins ara no havieu entés o sentit mai. No us dono més la pallissa. Molts petons a les dues rodamons.

Anónimo dijo...

Amigueeeesssss !!!! Moltes Gràcies, 30 quin núm més pletòric no vos pareix ??? És un any xulíssim per a cumplir 30, m'agrada...
A que... ciutadanes del món, a les dos vos queda poc i a saber on ho celebrareu. Vaya fotets més xules com diu Noe quina enveja.
Penso moltíssim en vatros, en Sara a la botiga mirem lo cartell de colores dle mundo i mos teletransportem around the World.

Bueno ja m'aniré conectant, molts besets vos estimo mooooooooooollllllllllllltttt!!!!!!!!!!!!