La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


domingo, 25 de mayo de 2008

Jaipur i Agra





Jaipur es la capital de Rajasthan i el seu centre es conegut per estar pintat de color rosa (color associat amb l'hospitalitat). Va ser el maraja Ra Singh qui va encomanar pintar-la per donar la benvinguda al llavors princep de Wales i la tradicio ha sigut mantinguda.
En aquesta ciutat ,apart de veure per primera vegada camells i elefants, tambe hem visitat els seus palaus i temples. En el "city palace" vam presenciar i participar en una dansa tradicional i un espectacle de marionetes. Vam tenir el nostre moment de gloria :-) Molt divertit.
A les afores de la ciutat vam anar a visitar "el temple dels monos". Pareixia una pelicula de temor... L'invasio dels monos assassins! Surtien monos per totes bandes! Fins i tot per baix les pedres. ...uns es barallaven, els altres es rascaven , corrien , te miraven,es treien les puces els uns als altres....
Per la nit vam arrivar a Agra per poder veure la sortida del sol al Taj Mahal. Aixi que a les 5 del mati en planta!
Que bonic! Pos que no fariem per amor!!!! I es que el Taj Mahal va ser manat construir per l' emperador Shah Jahon a la seva tercera dona quan va morir al donar a llum al 14e fill de la parella. La mort d' ella el va deixar desolat i la llegenda diu que fins i tot el cabell se li va fer canos de la nit al dia.

D' aqui partim cap a Varanasi, l'ultim desti d' aquesta India tant autentica.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ei !!! titis !!! No dixeu d'escriure pq m'ho passo molt bé mirant les vostres aventuretes i lo millor és que aprenem molt de les vostres historietes, bueno per lo menos jo disfruto de cada moment que esteu vivint, pq ademés ho reflexeu molt bé a les fotos, ja ja ja !!!
Vos estimem molt!!!
a10 molts besets de Mortadelo i Filemón.