La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


martes, 27 de mayo de 2008

Curiositats de l' India

Aqui expliquem algunes curiositats i fets divertits que s' han esdevingut a l' India...un pais molt i mot diferent al nostre...aqui va..
- Les vaques tenen preferencia sempre...son les reines de la carretera.
- La gent gran quan es vol tintar les canes..utilizta un tint de color taronja...flipeu...un abuelete de 60 anys en la barba o el pel taronja...jajaja
-Enrique Iglesias es una super star!!!
- Veure pel nord de l' India tantes trinxeres i militars!!!Impactant!!!
- Durat el nostre viatge amb tren vam poder veure a travestis hindus....que anaven despertant a tothom demanat diners d' una manera molt descarada!!!
- Tirar-se pets i rots en public es de lo mes normal del mon!!!
- Els lavabos son un forat al terra,en el qual moltes vegades no els agrada apuntar...i si va fora va fora...sigue lo que sigue...ja ens entenem no???,i tenen la costum de dutxarse amb un pobal i un taburet.
- La circulacio caotica i tocar el claxon es una norma obligatoria marcada per la direcio general de trafic de l' India...a qui no toques el claxon 1000 vegades al dia..et retiren lo carnet de conduir!!!jajaja
- quan reoneixen que venim d' Espanya ...ens diuen....Madam..Madam..Hola Hola Cocacola!!!Mira Mira Caximira!!!...Bueno ,bonito,barato...jajaja
- L' acrtitud passiva dels ciutadans que es reflcteix amb la seva posicio horitzontal ...tot el dia estirats!!!jajaja
- Quan demanes en un restaurant...minim 30 minuts..per a la veguda...i 45min per al menjar!!!!
- En un mercat vam veure que per a demostrar que els rellotges eren resistents a l' aigua...els havien posat dins d' una galleda amb aigua!!!jajaja...es que son enginiosos de veritat!!!
- Tambe pot ser normal...entrar en una botiga..i trobarte al dependent fent la migdiada..pero migdiada en los 5 centits...jajaj..en ronquits i tot!!!
- hem descubert als FreekeBaba,son uns personatges que volen aparentar ser homes espirituals i mistics..pero que segon ens han explicat nomes son un estafadors i mentirosos.Sempre van disfrassats...i la veritat es que les seves pintes criden prou l' atencio!!
- l' olor de l' India...es indiscutiblement peculiar!!!

No hay comentarios: