La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


miércoles, 16 de abril de 2008

La Ràpita i el Món

El passat 11 d´Abril al Casal Municipal "El Maset" va tenir lloc la presentació ofiacial del projecte 2rapitenquesaroundtheworld amb la participació del Sr Alcalde Miquel Alonso i de la Regidora de Turisme Rosa Anglès.A l´acte també van acudir representants de les empreses i locals col.laboradors,així com amics i familiars.

L´Acte va començar amb la lectura del poema Viatge a Ítaca per part de Paquita Ferrer.Després unes paraules del Sr Alcalde i la Sr Regidora i posteriorment ens va tocar a nosltres.

Vam començar amb la projecció del video on vam explicar la nostra filosofia i objectius i després vam contiunar amb unes paraules per comentar el que representava per a noslatres i per al poble rapitenc el projecte


També es va fer la presentació oficial de l´equipatge que ens a patrocinat Kalamatru que portarem durant la nostra travessia.

L´Acte va finalitzar en una exquisit pica-pica a càrreg de la Pizzeria Bonsai.


Donem gràcies a tothom i esperem que el nostre viatge sigue el viatge de tots els rapitencs.


La Ràpita se´n va de volta al món


La Ràpita








Lo món

Video de la presentació : http://www.youtube.com/watch?v=edawjAh4XIM

1 comentario:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.