La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


martes, 15 de abril de 2008

Decàleg del Turista Responsable


1.Empatitza amb l´entorn, es a dir, posat en situació de les persones e inclús dels animals amb els que et relacionaras i intenta entendre les seves reaccions davant la teva presència.

2.Apren de tot allò nou que et trobaràs i intenta adaptar-te a les noves situacions.Viatjar és una experiència d´aprenetatge.

3. Impacta positivament , afavoreix el comerç just i l´enriquexement local.Consumeix productes autòctons tot movent-te en la microeconomia local.

4.Respecta les costums locals i la forma d´anar vestits dins de cada cultura.

5.Demostra paciencia i comprensió enfront de situacions que resulten extranyes davant de segons quins estàndards.

6.Reconeix la importància de la dignitat d´ambues parts tant de la persona amb el rol de turista com el d´amfitrió.

7.Estalvia recursos i utilitza els mitjans menys contaminants així com escolleix rutes raonables tot sent coherents amb les distàncies i el temps.

8.Ajuda a protegir els ecosistemes naturals,respectant la fauna i la flora local i no contaminant.

9.Educar i ensenyar que els viatgers no sóm diners en cames.

10.Comprar exclusivamente articles que no perjudiquen els ecosistemes locals i que no esten prohibits.

No hay comentarios: