La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 8 de febrero de 2008

Ja era hora de donar la cara!!!



2Rapitenquesaroundtheworld

Vane i Eva
Sant Carles de la Ràpita
Maig 2008


3 comentarios:

albertito dijo...

EEEEhhh bojes!!! Que tingueu molta sort alla on vulgui que pareu i feu fonda.... Uns besets des de Lleida... o Barcelona... o jo que se...

albertito

albert kkwt dijo...

Com esteu bandides!!! antes sabia que no estabeu al poble i no sabia mai res de vatros. Ara esteu mes allun i se menos encara, gracies pel sms ets un tresoret. Fins aviat i sort. mil petonets.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUA!!!

Anónimo dijo...

quines fotos mes txules ties. com estas eva? soc pere blanca,amposta. es la primera coneccio que puc fer m'agradat molt la pagina, es molt completa i esteu molt guapissimes. un peto i anim!