La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 8 de febrero de 2008

La Ràpita,un poble amb sabor a mar

La ciutat de Sant Carles de la Ràpita, situada al sud del Delta de l'Ebre, ofereix una barreja ideal de mar i muntanya, que l'han convertida en un punt estratègic des del qual visitar el Delta i les seves rodalies.Per això, aplega el major nombre d'hotels i restaurants de la zona i ha esdevingut la capital turística de les Terres de l'Ebre.

Els seus principals reclams són les platges assolellades i una immillorable gastronomia. A més, gràcies al seu bon clima, Sant Carles de la Ràpita ofereix al visitant una gran varietat d'activitats i excursions. Les aigües de la Badia dels Alfacs permeten la pràctica de tota mena d'esports nàutics: la vela, el winsurf, l'esquí nàutic, wakeboard o la pesca.

Des de Sant Carles de la Ràpita es pot gaudir dels atractius que ofereix la Serra del Montsià. "La Foradada", un dels seus punts més alts, constitueix un mirador privilegiat del Delta de l'Ebre, un espai únic al Mediterrani, que esdevé una visita indispensable







Per a més informació
Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita
http://www.turismesantcarlesdelarapita.org/

1 comentario:

Anónimo dijo...

bon comencament