La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 2 de diciembre de 2010

Gatzara - Projecte d´escola lliure a Salt ( Girona )

GATZARA, brogit i esclat d’alegria amb que una colla de gent manifesta el seu entusiasme.


Associació de pedagogia respectuosa compartida.
Gatzara neix l’estiu del 2009 des de la necessitat de dues persones de crear un espai de recerca, reflexió i pràctica pedagògica basada en una perspectiva respectuosa, crítica, no autoritària i compartida.

Entenem la criança i l’educació com l’acompanyament respectuós a les necessitats que van sorgint en el creixement, desenvolupament i la socialització de la persona.

Com una actitud compartida i multidireccional, és a dir, partim de la base que en una relació educativa respectuosa totes creixem i aprenem, tant els nens dels adults, com els adults dels nens, com els nens entre ells, com els adults dels adults..
Entenem la persona de forma integral (interacció cognitiva, emocional, sensorial i física), com un ésser d’acció i de relació, creativa, autònoma, lliure, capaç d’autogestionar-se i de decidir.

Estem treballant per engegar els projectes el més aviat possible, us informarem quan estigui tot llest per començar.

No hay comentarios: