La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 2 de julio de 2009

San Isidro i Tigre

No us penseu que ens vam quedar nomes amb els barris del centre de Buenos Aires no!!! Natros ho vam voltar tot!!!!!! Com a bones portenyes que som vam anar també a visitar les afores de Buenos Aires... com ells anomenen, el “Gran Buenos Aires”!

En la nostra súper compi Graciela vam conèixer San Isidro, on ella viu. Va fer d´anfitriona i ens va ensenyar tots els raconets d’aquesta localitat.





San Isidro esta a la costa nord de la província de Buenos Aires. Destaca pels seus carrers, la seva activitat nàutica al Riu de la Plata on els portenys van a fer kite surf, windsurf... etc o a “matear” davant del riu... com natros!




Es un barri predominantment residencial on es mesclen cases colonials centenàries en unes altres mes modernes.

I com no.. Graciela i tota la tropa perque vam tenir una super colla a San Isidro, ens van portar per la nit isidrenya ..... como nooooooo







A uns 30km de la capital es troba la ciutat de Tigre. Aquesta localitat es situa al Delta del riu Paraná i es una atracció turística per a argentins i gent de fora durant els caps de setmana. El seu nom prové dels tigres i jaguars que es caçaven aquí fa molts d’anys.



Tigre esta ple de botigues antigues, de restaurants i pubs al costat del riu i te un Casino enorme i un parc d’atraccions per a nens que fa que es plene de gent de la capital tots els caps de setmana.





Per arribar al Delta has d’arribar a Tigre primer i desprès des d´ allí agafar un catamarà o lancha ....



La gran deposició de sediments que arrastra la corrent d´ aquest riu forma aquest delta... un laberint d’innumerables illes, rius, riuets i canals.



Els portenys van a banyar-se i passar els caps de setmana disfrutant de la natura. Molts d’ells tenen la casa d’estiu aquí i avui en dia hi ha molta gent que viu aquí tot l’any. O ben be tenen barqueta pròpia per arribar a Tigre i d´ allà traslladar-se a treballar a la capital o agafen un dels vaixell- busos.



L’illa esta plena d’activitats a l’aire lliure com rem, regates, esqui aquàtic, surf, pesca, trekking, observació de ocells... com al nostre Delta!!!!!
Es el lloc mes proper de Buenos Aires per practicar deports d’aventura.




O simplement per a banyar-se i fer un picnic.. .però es clar..sempre sempre... en mate!!!!!!!



Siiiiiiiiiiii, l´aigua impacta una mica al principi perque es super marron!!!! Pero fresqueta per a refrescar-se de la calor i humitat de la capital.








I deixant Buenos Aires i la seva energia enrera, les 2 rapitenques van continuar camins separats durant algunes setmanes.... en busca de noves experiencies i aventures, en busca de llibertad, en busca d´aquella alma viatjera que portem dins... per fer-la resurgir de forma individual per despres tornar-la a ajuntar i fer-la fluir de forma conjunta.

Eva va anar cap a la provincia de Cordoba... on va trobar tota una fusio de musica,art, natura i amics que la van fer dançar una bona temporada al son d,aquesta area.

Vane va passar per Cordoba i Mendoza per despres continuar la seva ruta cap al nord argenti... una ruta per l´Argentina desertica i plena de cultura on va coneixer a mes que companys de viatge...

Us seguirem contant la nostra aventura!!!!!!!

Adeu amics!!!!!!!!! Gracies per seguir-mos!!!

No hay comentarios: