La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 18 de diciembre de 2008

Wanaka i la Prova del glaciar

Nota: De Queenstown vam anar a visitar els fiords de Milford Sound per despres continuar cap a Wanaka. Fent base a aquesta preciosa villa, vam anar a visitar els seus impresionants voltants. Vam fer dos trekkings: Diamond Lake valley (vall del llac del Diamant) i el glaciar de Rob Roy; aquest ultim protagonista d'aquesta segona prova. Tambe vam anar a visitar el museu de les il.lusions (Puzzling world) situat a 2km de Wanaka. Esperem que disfrutesseu amb el nostre relat.



Seguint les instruccions del mag Paddy les dos nimfes dels ullals i Frodo van continuar la seva aventura.

El primer objectiu era trobar la neu d'un glaciar, un glaciar de l'illa sud de Nova Zelanda que contengues la neu mes pura pura i blanca de l'illa.

Pero, quin es aquest glaciar?- es preguntaven les dos nimfes i el hobbit.

Mag Paddy: - "Aquest pais esta ple de sorpreses. Us trovareu precioses valls, grandiosos llacs, densos i foscos boscos, espectacular montanyes, inmensos glaciars, fiords, rius... Aneu en compte! No perguesseu el vostre rumbo!

Les dos nimfes trataven de memoritzar en gran afan cada una de les paraules que el mag recitava.


Paddy: -"Us donare una pista : el glaciar que heu de trobar es situa prop de l' encantada villa de Wanaka i la puresa de la seva neu brilla a la seva vall. Dema al mati, un vaixell ens portara als fiords de Milford Sound i d'alla partirem cap a Wanaka. Ara descanseu petits. Dema ens espera un dia molt llarg."


I aixi ho van fer. Al mati seguent, els 4 petit personatges van marxar cap a la terra dels fiords, Milford Sound.



La bellesa de Milford Sound i el seu voltant va fer que Frodo i les nimfes dels ullals, per unes hores, oblidessen la dura tasca que venien a cumplir i es deixessen portar per aquell maravellos paissatge.







D' alli van continuar el seu viatge cap a Wanaka. Aquesta petita villa encantada esta rodejada de montanyes i d'un llac inmens, el llac de Wanaka.




Aquesta regio es porta per accedir al Parc Nacional de Mount Aspiring.





El mag Paddy els va mirar fixament i va dir: "Pels voltants d'aquesta regio esta la neu que veniu buscant.Jo he de marxar ara. Una altra important labor he de cumplir. Aneu en compte. Recordeu tot el que us he dit. Us desitjo tota la sort del mon."



Nomes acabar de pronunciar aquestes paraules va alcar el brac en forca i es va esvaporar...





El preciat mag va desapareixer en questio de segons sense deixar cap rastre.


Les dos nimfes dels ullals i Frodo van comencar a caminar sense saber molt be on anar. L' absencia de Paddy els havia deixat un buit... com sabrem on tenim que anar ara? Qui ens protegira?

Hore i hores de sendera sense rumbo.... de repent...un gnom alegre i rialler va apareixer darrera d'un arbre.





Gnom:- " He sentit dir que veniu de terres molt llunyanes per salvar la vostra terra de la sequia eterna".

Frodo i les nimfes, gratament assombrats de que aquella petita criatura els hagues reconegut van exclamar: Si!!!!!!!!!!!!!!!!! Som nosaltres! I estem buscant un glaciar on la neu es pura i blanca com la que mes!

Gnom: - "Ah!!! No us preocupeu! Jo us puc ajudar".

I acte seguit el nom els va dibuixar a una falguera platejada la direccio a seguir.


Gracies, moltes gracies!!!!!!!!!!!- exclamaven els tres molt emocionats.


I aixi ho van fer, van continuar caminant seguint el petit itinerari que el gnom els havia dibuixat.



Van caminar i caminar fins arrivar al llac del diamant (Diamond lake)..



per allli van continuar per camps verds que cubrien les elevades montanyes del voltant fins arrivar a la cim...



Pero per mes que buscaven no hi havia cap d'un glaciar..... on esta aquesta neu? - es preguntaven l'uns als altres. Aqui no hi ha cap glaciar!!

De seguida es van adonar.... el gnom els havia jugat una mala passada!!! Aquell no era el cami correcte! Els havia enganyat!

Les nimfes van caure al terra desconsolades ...



No es podien avenir del que estava passant.... Qui es aquest nom tan maligne?? - es preguntaven.

De repent, una neu blanca i turbia els va atrapar ...



de la cima d'aquella montanya van ser transportats al Puzzling World (mon de les al.lucinacions)....




La marxa de les nimfes dels ullals havia arrivat a orelles del bruixot Margallo. Aquest, molt enfadat, havia enviat al seu ajudant, el petit gnom, per entorpir la seva missio. L' astucia del gnom i l'inquietud per trobar aquella neu els havia fet facilment caure a la trampa del bruixot Margallo.


Pero... que es aixo??? - van exclamar les nimfes. Perque m'he fet jegant i tu tan menudeta????????? Que ens esta passant? On estem?





Frodo perdia la seva estabilitat mentre intentava correr per ajudar a les nimfes....



Frodo: -" Correu petites hades! Surtim d'aqui!!! Si ens quedem molt mes perdrem la conciencia de la realitat! Aixo es tot obra del malvat Margallo!!


I corrent i corrent van deixar aquell mon ... aquell mon d' al.lucinacions que els va atrapar la ment durant una bona estona. De fet, no van tornar a ser concients de la realitat fins hores despres quan, al obrir els ulls, tornaven a estar a Wanaka. Tornaven a estar al principi...

Frodo: -" No us desanimeu petites criatures. Aixo es part de la missio. Dema al mati ens aixecarem d'aviat i continuarem!"



Les paraules de Frodo van animar a les nimfes. Al mati seguent van comencar a caminar una altra vegada pels voltants de Wanaka. Caminant .... i caminant durant dies i dies pels voltants d'aquella encantada villa. Un mati, passejant per un dels boscos de la vall de Rob Roy, Frodo va divisar unes llums entre les fulles verdes del bosc.... Que es aquesta llum? La veieu? - va exclamar Frodo.


Les nimfes es van aproximar per veure-ho mes de prop... Son dames blanques!!!!!!!!!!-van cridar les dos molt commocionades. Son la nostra salvacio!!


Nimfes: - " Bon dia dames blanques. No us volem asustar, nosaltres tambe som fades blanques... d' una zona molt llunyana. Venim a complir una missio.Estem buscant un glaciar del voltant on la neu es blanca i pura."




Dames blanques: -" Esteu molt prop. Aquest que busqueu es el glaciar de Rob Roy. Si seguiu aquest cami pronte arrivareu a la seva vall. Seguiu-mos, us mostrarem el cami! ".




I aixi Frodo, les nimfes dels ullals i les dos dames blanques van arrivar a aquest magnific raco de la terra on el reflexe del sol a la neu brilla de manera unica.







Nimfes: - "Ara si!!!!!!!!!!!!!!!! Ho hem aconseguit!!!!!"



L'alegria de trobar aquell glaciar va fer oblidar els llargs dies de cami....







Rapidament, les dos nimfes dels ullals, van agafar un grapat de neu i se'l van guardar a la seva bossa magica per a que no es fongues.

Ja ho tenim!! - van exclamar




Amb cancons i somriures van deixar el glaciar. La despedida amb les dames blanques va ser curta i dolca... com a dos angelets, les petites dames van sortir volant per a desapareixer a la llunyania.... per a no tornar-les a veure mai mes.





Continuara....

No hay comentarios: