La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


miércoles, 3 de diciembre de 2008

Queenstown i la Prova dels Daus




Nota: tot aquest relat fa referencia a la nostra estada a Queenstown,en aquesta petita i acullidora ciutat de la regio de Otago vam estar-nos un parell de dies.
Vam fer varios trekking,vam pujar fins a un dels cims mes alts del qual es podien contemplar unes vistes meravelloses del llac Wakatipu.Tambe vam pujar un cim que ens va permetre veure la neu de les montanyes de ben aprop.
Tot un paisatge espetacular on la naturaleza era la pura protagonista i on el joc dels daus de Paddy el Mag ens van revelar el secret...





El dia es va despertar amb una boira espessa...la prova no seria facil..les Nimfes estaven nervioses per sentir les paraules del Mag.







La cita amb el Mag havia de ser en una de les montanyes mes altes del territori..alli havien de recollir un Daus.
Va ser tot un trencacames...on el cim tocava el cel...alli el Mag les estava esperant...






Les Nimfes caminaven i caminaven...a l' horitzo les montanyes nevades podien divisar...




Frodoo les acompanyava tot preparant-les per al moment que tots estaven esperant






Durant la llarga i empinada pujada cap al cim...les Nimfes escoltaven els consells de Frodo...l' intriga invadia l' aire que respiraven...







...i Finalmet la carena van remontar...i alli estava el Mag esprant-les...la sort dels Daus desvetllaria el secret de l' aigua eterna...les Nimfes contentes i emocionades pel gran repte que les estava esperant!!!



Les montanyes de la serra de quuenstown van ser testimoni d' aquell encontre...




Les forces de la natura representades per unes simpatiques cabretes estaven amb les Nimfes dels Ullals..el secret que podia salvar l' aigua del Delta estava apunt de ser esbrinat...





El Mag i les Nimfes es van preprar per al gran moment...




...Primer el Mag va fer un estrany encanteri...ell,amb la seva magia...havia de convocar els Deus de l' aigua de la Mare Terra.




...les Nimfes petrificades miraven les estranyes actuacions del Magic Paddy...
..l' encanteri va continuar...





I el Mag Paddy amb la veu de tres titans...va escridassar!!!


Paddy - "...ara si ha arribat el moment..pels poders de la Mare Terra que se m'han encomanat...reuneixo aqui les animes de la natura que a les Nimfes dels Ullals han d' ajudar...Maiaaaaaaaa...Maaaaaaaiaaaa...Maaaaaaiaaaaa"

I tot seguit es van disposar en rotllana...i tots a la vegada recitar aquelles magiques paraules que el Mag els havia ensenyat...

Tots en rotllana cridaven- "Maaaaaaaaiaaaaaaa,Maaaaaaaaiaaaaaaaaa"




El Mag va donar les gracies...la Mare Terra els havia escoltat...la seguent accio era tirar els daus...i un nombre parell havia de donar...les Nimfes estaven preparades...era el momet que estaven esperant.



I alli estava..el 6...les Nimfes ho havien aconseguit...les portes de les forces de la natura estaven obertes...el secret ja podia ser revelat!!!

El Mag va continuar dien tot dirigint-se a les petites criatures del Delta:



Mag Paddy- " Nimfes dels Ullas ha arrivat el moment ...les indicacions que heu de seguir son les seguents,escolteu-me atentament...la vostra astucia salvara al vostre regne de la sequera mes gran."

I el secret era ...

Les Nimfes havien de reunir un grapat d' elements de la Natura per conjugar-los en un espai sagrat...

La primera prova era reunir la puresa de l' aigua congelada...que nomes es podia trobar en un lloc concret...i era a wanaka al Glaciar Rob Roy.

Despres d' aconseguir aquest primer element...la neu...La segona prova era sumergir aquesta neu en les profundes aigues d' un llac...pero no de qualsevols llac...en el llac Pukaki...el color blau de les seves aigues protegiria per sempre l' aigua del Delta...era un de les probes mes importants.

I per finalitzar l' encanteri i trencar el malefici del Bruixot Margallo..

La tercera i ultima prova era...que els representant de la sang reial de les Terres del Delta,La princesa i el Princep del Trabucador havien de desplasar-se cap a Nova Zelanda....presentar els seus honors als deus Maoris i donar-los les gracies per salvar el seu Regnat.Tot un cami encara per recorrer...

...El Delta de l' Ebre estava mes aprop de ser salvat!!!

1 comentario:

David dijo...

Segueixo admirant la inspiració que teniu en aquesta part del viatge ... jajaja. Espero que no la perdeu a les Amèriques ...

Molts petonets!!

David