La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


domingo, 16 de noviembre de 2008

FIJI

Proxim desti les illes Fiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pero algu se preguntara... in on esta aixo?????? Bueno o al menys aixo es el que natros ens vam preguntar quan al principi vam planejar el viatge!!! Si el nom em sona pero a un mapa on esta aixo?? jajajajaja

Les illes Fiji estan situades al sud del Ocea Pacific... a un mapa seria entre Hawai i Nova Zelanda.
Esta format per 322 illes en un mar ple de arrecifes de coral i aigues cristalines. Fer buceig a aquesta part del mon es una de les majors atraccions.

D' aquestes mes de 300 illes unes 100 estan inhabitades.
Les dos illes mes importants son Viti Levu i Vanua Levu on viu mes d'un 80% de la poblacio.



Les illes Fiji van ser descobertes al 1643 per Able Tasman, un explorador holandes. El Capitan Cook tambe va anclar aqui poc despres pero no va ser fins que el Capita William Bligh va arrivar que les va fer notories.
Al 1874 van passar a ser colonia britanica i no van obtenir independencia fins al 1970. Quasi 100 anys de control Britanic! !!! Per aixo no es d'extranyar q la reina d' Inglaterra encara estigue a totes les monedes i bitllets de Fji!!! Inclus fins fa poc el himne nacional era el mateix que el d' Inglaterra.




Fiji es una mescla de cultures. Te influencies de la Melanesia, la Polinesia, la Micronesia, India, China i Europa. La majoria de la poblacio avui en dia son natius Fijians que venen de antecedents melanesos, polinesos o indios.
Els britanics van portar als indis al segle 19 per treballar a les plantacions de sucre i molts d'ells es van quedar ... avui en dia els Indio-Fijians representen quasi un 40% de la poblacio Fijiana.
Fiji es un pais molt dependent del turisme... aquest es la principal font d' ingres. Aquestes exotiques illes son un dels destins mes populars per als australians i Nova Zelandesos. Apart del turimse, les plantacions de sucre i les industries de textil juguen un papel molt important a l'economia del pais.

Una altra cosa que fa a aquest pais conegut muldialment es el seu equip de rugby! Rugby es el deport nacional a Fiji i el seu equip nacional ha competit en diverses ocasions al mundial. Considerant la poblacio d' aquest pais es tot un merit!!!


Mon anem a Fijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




Us seguim informant des d'alli!!!!!


BULAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (saludo a Fiji).

No hay comentarios: