La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


jueves, 25 de septiembre de 2008

Koh Phangan: el Ying ...La Full Moon Party..Festa de la Lluna Plena



L' encanteri de la lluna que veniem perseguint va culmiar a Koh Phangan...alli vam trobar..la dualitat d' aquesta illa...per una part una festa...per l' altra relax i natura...el Ying i Yang,tot es complementa i s' oposa...les forces de l' univers van jugar be les cartes per a que d' aquesta experiencia en guardem un record molt especial...moltes coses van passar a l' illa...fins i tot que les 2Rapitenques es van separar...jaja...pero no vos alarmeseu...no ens hem barallat o alguna cosa semblant...simplement cadascuna ha seguit el seu instint...despres de 5 mesos tan intensos de convivencia tambe esta be un canvi...i es per aixo que Vane va adelantar ,per un motiu molt especial,la seva entrada a Australia, a Melbourne; i jo hem vaig quedar a Koh Phangan!!!
Pero abans de tot aixo vam tenir 4 dies intensos de gresca...moltisisisisiiimaaa gresca...on vam poder disfrutar del Ying de l' illa....i d' una festa de lluna plena...una lluna magica que banyava el mar!!!!
Koh Phangan es una illa entre illes( koh Tao i Koh Samui)...molt popular per la seva Full Moon Party...o Festa de la Lluna Plena...





Comta la llegenda...jajaja...que aquesta festa va comensar amb la celebracio d' un aniversari a la platja de Sunrise de la part sud est de l' illa,lloc on desperta l' alba, i amb aquesta, la marea baixa considerablemet...auqesta primera festa que va tenir lloc als 70 s' ha acavat convertit en una de les raves mes famoses del mon mundial!!!
Pero es que ja ha arrivat a tal descontrol que ja no es celebra nomes la festa en lluna plena...sino qualsevol fase de la lluna es bona...per a montar els xiringuitos a la platja...vinga bats de soooooooooo...Dj,musica,foc...es la creacio d' un infern...celestial!!!jajaja!!!



Aquesta experiencia l' hem compartit amb molta gent...aventurers que amb la musica i bukets es van lliberar


...escenificant moments mes que grasiosos,danses sobrenaturals...ritual de la vida...disfrutar...simplent disfrutar!!!
D' aixo es el que es tracta en aquest festa...deixar-se portar per bon rollo i la musica...i es que els somriures es regalen...hi han moments que no els pots parar...i les carcajades sobren...amigaaaaaaaaaaa...quines rises ehhhh...jaja...dos paraules...im-presionant!!!
Es per aixo que volem saludar i recordar a tots els que ens van acompanyar en aquest dies de pre-full moon i el de la festa en si:

....als xicuelos de Barcelona fent una mencio especial...al Carlos...no som catalans...no som valencians...som Rapitencs!!!jajaja
...a les matinades...




...show men



...jajaja...sobren les paraules!!!



...i aixi tota la nit...Rapitenques!!!jajaja





...al Paco...de Granada...llegamos al infierno sanos i salvos...jajaja



Tambe estaven els mallorquins...amb els que a una inaccesible facilment vam arribar..quina aventura...hem va costar l' ungla del dit petit!!!jajaja...pero va valdre la pena...a ells una abrasada ben gran!!!

A l' Iban i a la Gemma...d' ella altres cosetess vos contare mes endavant...ja que despres de marxar Vane,ha estat la meva companya de viatge...hem congeniat!!!



...als de la Terra Ferma...de Lleida


..i mes i mes persones...sobretot israelis...i es que no vos ho podeu ni imaginar....els nois d' Irrael invaeixen l' Illa,i a nosaltres ens confonien... ens parlen en hebreu...jaja..la veritat es que son mediterranis...ja veieu...ni italianes,ni portugaleses...israelites...tot un descobriment!!!

El que sembla un mica mes dur es l' altra cara de la festa..per als islenys que trevallen alla...cada dia...365 dies de festa...monta i desmonta..beguda,locura,ladyboys,...ha de ser molt dur aguantar aquest ritme de vida...i al final tambe prou cansat!!!Pero es la forma en que es guanyen la vida...suposo que l' han asumit i alli estan posant enfasis en la seva feina per a que tot el jovent d' arreu del mon quan visite Koh Phangan marxi amb un somriure a la cara...



...com nosaltres vam marxar...

Full Moon Party 2008 ...l' encanteri de la lluna...Tailandia....koh Phnagan!!!....les filles de la lluna es separen...pero nomes per uns dies ..retrobar-se sera magic!!!


Zipi i Zape....tu a Melbourne jo Koh Phangan!!!jajaja

No hay comentarios: