La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 16 de mayo de 2008

Srinagar

La nostra estancia a Srinagar ha sigut molt agradable. Ens hem allotjat a un "houseboat", uns barcos a la vora del llac on es molt tipic quedar-se. Alli hem conegut a Nabi, un home de Kashmir (home de montanya i arros com ell diu)que ens ha cuidat i donat molt bons consells.

De la ciutat de Srinagar hem visitat els seus jardins, mercats, mezquites aixi com ens hem passejat amb "shikara" (gondola india) pels seus llacs. Es molt curios com tenen hortets i jardins flotants al mig del llac que cultiven amb les shikares i van movent segons l' estacio de l' any.

Mentres vas passejant en la shikara, altres shikares de mercaders s' apropen i et venen de tot!!! Pashmines, joyes, flors, bosses de pataques i inclus paper de bater!!! jajajaja

La familia propietaria del houseboat (Shahenshah) vivia justament al costat i ens ha obert les portes de casa seva: ens han deixat internet, hem conegut als iaios, hem fet el te amb ells... en definitiva ens han fet sentir com a casa! Gracies!!!

Deixem Srinagar per continuar la nostra aventura cap a Leh!!

No hay comentarios: