La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 2 de mayo de 2008

Primera parada- Dublin


Ja estem a Dublin!!! Ha sigut emocionant la trobada amb tots els amics que vam fer durant la nostra estancia aqui. Este pas per Dublin mes que noves experiences mos ha deixat algun que atre soparet,mes d' un caferet i una altra vegada,despedida.
Dema partim cap a l' India!!! Agafem el vol al migdia i no arrivarem fins el diumenge al mati hora local. Nova Delhi sera la proxima ciutat des d' on ens tornarem a comunicar amb vosaltres.





Slan!!! (adeu en irlandes)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé noies, ha sigut una fantàstica sorpresa trovar-vos al web!! ... Nel meu petit vaig satisfent la meva curiositat de veure mon, aixì que us comprenc i desitjo de tot cor un "grosso in boca al lupo!!!" en aquesta aventura.....una abraçada -Esther

Anónimo dijo...

eeeeeiiiiiii que passa chiu!!!! que us lo passeu be alla amb els "indios", espero que aneu ficant-vos a internet sempre que us sigui possible i ens aneu informant de les vostres parades i aventures.

Un petó des de BCN.
Lobo + Ro.

Anónimo dijo...

Ei amigues, fa 5 dies que heu marxat i no parem de pensar en vatros, i no dubteu que ho seguirem fent durant els 361 dies que resten per finalitzar " la nostra aventura", perquè ens la feu sentir com a nostra.al Igual que tots els amics que us coneixem i que compartim en vatros les vostres inquietuts i desitjos... aquest ja és una realitat.
Ens omple d'orgull tenir unes amigues tant emprenedores com vatros.

Us estimen molt: ALFONSO; MARIAN I LA SARA

alfonso dijo...

Hola Wapa. Como ves, te sigo la pista. Las fotos son cojonudas. Veo que lo estais pasando bastante bien a pesar del caos. Seguir asi. Besos desde Pamplona.