La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


sábado, 17 de mayo de 2008

Fotos de Srinagar

Per veure les fotos de Srinagar entra aqui: http://www.flickr.com/photos/26652485@N06/

2 comentarios:

virginia dijo...

¡¡¡hola chicas!!!!por fin puedo escribiros algo(no sabía que tenía que registrarme, ¡esto de ser mami me está volviendo tonta!)¡qué gozada de viaje, ¿no?! ¡Joder que paisajes! Estoy segura que lo estaréis pasando de lujo, ya se ve por las imágenes, pero aún así os mando toda la energía positiva, el sol y el calor, desde aquí, desde Sevilla.

Ah! Y la bandera de Andalucía, de Sevilla, o la de Alcosa mismo, no la veo ondear ¿eh?!!

Mil besos y abrazos de little family.

xxx

Anónimo dijo...

Mira que vos dic que avui no estaba massa animadeta pero el msg de la cosina dient-me que rieu molt pos m`'animat......AMIGUEs!!!!!que aqui plou!!!a mi vos haig de dir que m'encanta tot lo que esteu enviant(no crec que sigue ningun montatge)pero es que jo per a n'estes coses soc com una miqueta pijeta i te ho huro que només faig que peguntarme que tal les dutxes???fresqueta fresqueta!!!conteumeu!!!si no voleu fer patir ales mares me ho envieu a fideuita.....tranquiles que no diré res!!vos dixo amigues!!

pd:EVA,tia que no es per res pero veient lo percal buscat un primento mes gran cariño hasta que surtigues de la india...i si no j ho sasss a fideuita que no cal que ho sapigue la mami!!!!jajajjajajajja
xao pescaosssss!!!!(ja ho haureu notat pero "per si acas" soc noe)