La Nostra Missió

2Rapitenques Around The World és el projecte amb el qual volem cumplir el nostre somni de viatjar al voltant del món. Tenim el propósit de descobrir altres cultures i apropar-les al poble rapitenc. La nostra filosofia és aprendre de tot allò que ens trobarem i a la vegada compartir la nostra idiosincràsia. Creiem firmement que és necessari viatjar amb una actitud oberta, amb toleráncia i solidaritat per a culminar el nostre objectiu. (Vane ¡ Eva)


viernes, 30 de noviembre de 2007

Pla del viatge

“Amiga!!!! M´agradaria fer la volta al món, ... t´apuntes o què? “
“Vale va!!! I on aniriem?”
“Ai pos no se.. que a tu on t´agradaria anar? .......... “
Així va començar la reserca de l´itinerari que finalment hem planificat.
Moltes tardes de reunió, moltes pàgines passades per les guíes de viatge, molts d´articles llegits sobre altres que actualment estan viatjant i.... nosaltres que creiem que seria ràpid i fàcil. Escollir l´itinerari no és tan senzill com sembla, però es tot una reminisència de la geografia estudiada durant la nostra infància escolar.
Després d´alguns esborranys intentant quadrar dates, estacions de l' any, vols i distàncies; hem decidit que aquest serà el nostre pla:
“Volar desde Dublín (Irlanda) a Nova Delhi (India). Passar un temps a l´ India i després viatjar pel nostre compte pel Nepal, Vietnam, Laos, Cambodia i Tailandia. Una vegada fet tot això volarem de Bangkok a Bali (Indonesia). Després volariem de Bali a Cairns (Australia) i anar pel nostre compte fins Brisbane (Australia) i desde allí agafar un vol fins a Sydney (Australia). De Sydney volar fins Christ Church (Nova Zelanda) i viatjar una altra vegada pel nostre compte fins Auckland (Nova Zelanda). Desde Auckland volarem a Santiago de Chile i viatjarem pel nostre compte per Sud América en l´idea d´acabar a Buenos Aires (Argentina) i des d´allí tornar cap a Dublín”.
Països que visitarem: India, Nepal, Vietnam, Laos, Cambodia, Tailandia, Indonesia, Australia, Nova Zelanda, Chile, Perú i Argentina.

Com ho farem: Hi han companyies aèrees que ofereixen packs de viatge d´un any en diferents característiques i preus. Nosaltres hem triat el “World Discovery Plus”. Este pack t´inclueix 7 parades arreu del món en unes determinades companyies aèrees i un número limitat de milles.Hi han varies opcions que s´acoplen depenent del recorregut que t´agradaria fer.
Nosaltres hem triat els 7 vols que més s´adaptaven al que voliem visitar. El pla dels vols és:
Dublin- Nova Delhi (1)... pel nostre compte fins Bangkok, Bangkok- Bali(2), Bali- Cairns (3)...pel nostre compte fins Brisbane, Brisbane – Sydney (4), Sydney- Christchurch (5)pel nostre compte fins Auckland, Auckland- Santiago de Chile (6)... pel nostre compte per Sud America i finalment Buenos Aires – Dublin (7).




L´idea és fer tot aquest recorregut partint al Maig del 2008 i tornant al Maig de l´any següent.
- “Amiga!! I si quan estessem a Sud Amèrica anem a visitar a la meva amiga de Bogotà (Colombia)?”
- “Ai pos si ens va bé ja canviarem el pla.....”
Un any són 12 mesos, 52 setmanes, 365 dies i moltes hores per a modificar qualselvol pla.

2 comentarios:

anaCol dijo...

Eso de visitar a la meva amiga de bogota colombia me gusto mucho!!!
Que bonito les quedo!!!! me dan ganas y todo de dejarlo todo e irme con ustedes!! q maravilla!!
y ya que lo dices..lo de cambiar planes e ir a colombia... es un buen cambio de plan!! tienen que ir!!!

Anónimo dijo...

VENGAAA, A COMPRARLE COSAS A LAS NIÑAS....QUE TIENEN QUE LLEVARSE DINERITO PARA DESPUÉS ENVIARNOS REGALITOS, JAJAJAJAJA!!